Zoom Lesrooster

In de onderstaande tabel vind je de Zoom Lessen voor het cursusjaar 2023. Deze informatie wordt voortdurend bijgewerkt, dus houd deze pagina in de gaten om te zien of er veranderingen zijn opgetreden in het Lesrooster. Zoals je ziet, worden er ochtend- (O) en avondlessen (A) aangeboden. Welke variant van een Module je ook gekozen hebt (Basispakket, 3 uur privéles, 4,5 uur privéles, of 6 uur privéles), je hebt altijd recht op minimaal 15 uur Zoom groepsles per module. 

Je hoeft je niet op te geven voor een Zoom Les. Je ontvangt automatisch een mail met daarin een Zoom Link. Als je deel wilt nemen aan de les, click op de betreffende dag/tijd dan op de link. Als je een gratis Zoom account hebt aangemaakt, dan kom je na het clicken op de link direct in het STHEAN Virtuele Leslokaal terecht, waar ik je welkom heet en de les zal beginnen. De tijden staan in het lesrooster.

De 15 lesuren kun je verdelen zoals je wilt: je kunt bijvoorbeeld op vrijdag 7 april besluiten 1,5 uur te doen, op 5 mei 3 uur, op 2 juni weer 3 uur, op 7 juli 1,5 uur, etc. Of je doet je eerste les in maart en de tweede pas in augustus. M.a.w.: je kunt de 15 uur spreiden zoals je wilt. Dit is gedaan omdat je de ene keer meer vragen zult hebben dan de andere, de ene keer meer tijd hebt dan de andere, etc. Op deze manier bepaal je zelf je studietempo.